lørdag 28. mars 2009

Jentetur til Lista

Forrige helg var litteraturklubben "Viktorias hemmelighet" på kultur-tur til Lista.
En uforglemmlig tur, med godt program, godt selskap og god mat. Hva mer kan man ønske? Godt vær kanskje? - det fikk vi også på lørdagen.

Lørdag formiddag gikk vi en god tur fra Lista fyr til Penne-feltet, hvor det finnes helleristninger fra forne tider.Veien gikk blant annet gjennom disse gangene, som faktisk er vernet som kulturminne.På lørdag ettermiddag var vi invitert til et norsk-amerikansk ektepar, med påfølgende rundtur i denne bilen, en Ford Fairlight -56. Sjåføren hadde etter eget utsagn stor moro av å kjøre oss til Nordberg Fort, hvor turleder Ingunn serverte champagne.På lørdag kveld hadde turleder Ingunn bestilt bord på Tarebua, Borhaug. En perle av en restaurant, og maten var upåklagelig. Her er forretten - parmasan-gratinert hummer. Resten av menyen besto av piggvar og creme brulè. Til drikke chablis og god rødvin.

2 kommentarer:

kdoris sa...

Så fint at dere har hatt en fin tur til Lista.Det er masse gamle fornminner der ute.Vi har bodd på Borhaug og mine barn har nesten vokst opp på museet i Vanse sammen med sin far, som var lidenskabelig opptatt med arbeidet der.

Britt Åse sa...

Ah! jeg ser du er med i leseklubben som har inspirert opprettelsen av min leseklubb :D