tirsdag 6. januar 2009

To lilla jakker på en dag

Begge disse jakkene ble ferdig på søndag.
Den første er strikket i Bris, etter inspirasjon fra en jakke utenpå et Drops-hefte.
Jeg ble ganske fornøyd med den til slutt, etter å ha rekt opp store deler av den flere ganger.



Den andre er sydd i ullfilt, og dekorert med Ara-garn, filtet på med filte-maskin. Den begynte jeg på i fjor, men brukte lang tid på å bestemme meg for hvordan dekoreringa skulle være. Jeg er ikke helr fornøyd me den, lurer på om jeg skal gjøre den kortere. Da blir den mer anvendelig.

6 kommentarer:

Monica sa...

Kjempefine jakker i nydelige lilla farger. Ullfilt er veldig fint synes jeg! :) Ha en fortsatt kreativ fin uke :)og takk for et koselig besøk!

Anonym sa...

Flotte jakker, begge to! Jeg synes Bris garnet ser så flott ut, men jeg har ennå ikke funet noe sted de selger det her i nærheten.
Godt Nytt År, forresten!

strikkegal sa...

Flotte jakker begge to! :) Kanskje ullfilt er løsningen for meg som ikke klarer å finne ei tynn (ikke-strikka) ulljakke som jeg liker?

karna sa...

Fine jakker du har laget, og så fin Bris jakka ble på. Jeg har strikket en tunika i Bris og slet også litt m fargeskiftet. I tillegg var ikke garnet venner m strikkefastheten min ,-)

Mariann S Sæbjørnsen sa...

De var fine! Likte spesielt den av filt! jeg har også filtemaskin men det er en stund siden jeg brukte den! Har fått lyst til å begynne å sy igjen! takk for inspirasjonen!

Anonym sa...

Nydelige jakker begge to. Synes særlig at den nederste var veldig spesiell.