tirsdag 6. januar 2009

To lilla jakker på en dag

Begge disse jakkene ble ferdig på søndag.
Den første er strikket i Bris, etter inspirasjon fra en jakke utenpå et Drops-hefte.
Jeg ble ganske fornøyd med den til slutt, etter å ha rekt opp store deler av den flere ganger.Den andre er sydd i ullfilt, og dekorert med Ara-garn, filtet på med filte-maskin. Den begynte jeg på i fjor, men brukte lang tid på å bestemme meg for hvordan dekoreringa skulle være. Jeg er ikke helr fornøyd me den, lurer på om jeg skal gjøre den kortere. Da blir den mer anvendelig.

6 kommentarer:

moni sa...

Kjempefine jakker i nydelige lilla farger. Ullfilt er veldig fint synes jeg! :) Ha en fortsatt kreativ fin uke :)og takk for et koselig besøk!

Be-ty sa...

Flotte jakker, begge to! Jeg synes Bris garnet ser så flott ut, men jeg har ennå ikke funet noe sted de selger det her i nærheten.
Godt Nytt År, forresten!

strikkegal sa...

Flotte jakker begge to! :) Kanskje ullfilt er løsningen for meg som ikke klarer å finne ei tynn (ikke-strikka) ulljakke som jeg liker?

karna sa...

Fine jakker du har laget, og så fin Bris jakka ble på. Jeg har strikket en tunika i Bris og slet også litt m fargeskiftet. I tillegg var ikke garnet venner m strikkefastheten min ,-)

Miann sa...

De var fine! Likte spesielt den av filt! jeg har også filtemaskin men det er en stund siden jeg brukte den! Har fått lyst til å begynne å sy igjen! takk for inspirasjonen!

Marianne G sa...

Nydelige jakker begge to. Synes særlig at den nederste var veldig spesiell.