onsdag 2. mars 2011

Interiørblogg? kan jeg ha det da?

Kjære venner og lesere. Jeg vil forsøke å blåse liv i bloggen min igjen, etter halvannet år med fokus på helt andre ting.
Hovedgrunnen er at jeg har kjøpt meg ny leilighet, og koser meg med å innrede den. Leiligheten er ganske stor, 130 kvadrat, og med fire soverom. Dermed har jeg et eget rom til søm, garn og stash i alle varianter.
Innredningsideene mine er i hovedsak av den billige typen, jeg har ikke et romslig budsjett for tiden. IKEA åpnet på Sørlandet i fjor høst, og jeg finner mye morsomt der. Ellers har jeg sans for gjenbruk, gjerne på en original måte.

Jeg har ingen ambisjoner opm å lage en såkalt interiørblogg - det er visstnok en egen sjanger med tydelige krav til smak og stil, nemlig shabby chick og rosa pasteller. Et raskt googlesøk ga ørten treff med bilder av lyse gjenstander med hjerter og blomster på. Alle produsert i Danmark og alle overpriset, og alle kunne til forveksling ha stått i samme hus! Det er for mer pengesterke og sarte sjeler enn meg. Jeg liker litt mer fargesterke og robuste ting.

Når det er sagt må jeg legge til at jeg liker lyse farger, hvite vegger og har en ustoppelig sans for fargen lilla!

Det siste jeg gjorde før vinterferien var å henge opp dette gamle kartet i trappa.
Jeg måtte jo benytte anledningen når jeg hadde hjelp til å få jobben gjort - det var ingen selvfølge at det var enkelt å feste skruer oppunder taket. Det var høyt opp. Men det gikk - med kompetent hjelp! Takk til ham.

7 kommentarer:

Tebasile sa...

Så gøy å se at det er liv i bloggen din igjen, jeg har savnet det jeg.
Kult med kart i trappa.

Liv-Toril sa...

Klart du kan!

Lise H sa...

Blogg mer interiør!! Vi trenger en motvekt til de andre interiørbloggene!
Jeg er og veldig glad i lilla, og er nå på jakt etter lilla gardiner til stua...

mimouna sa...

En interiørblogg UTEN alle de dyre danske designgreiene hadde ikke vært så dumt det. Så blogg i vei du, kjekt med noe litt annerledes.

Anonym sa...

Se det! Nå finner du veien til Betlehem!

Anlen sa...

Stilig å vekke ein halvdød blogg til live igjen:) Klart du kan ha interørblogg, og den treng slett ikkje å vere lik "alle andre" interiørbloggar!!

Pringeling sa...

Så flott! Jeg gleder meg til å følge deg videre :)
Liker interiørblogger, men kanskje ikke de som er helt "moteriktige"